top of page

Verksted:

Vi fortar sjekk av 

01

Bremser
 

Bremsene er noe av det viktigste på bilen, og må være i orden. Styring og bremser er de viktigste sikkerhetsfaktorene under kjøring.  Bremsene består av en rekke komponenter, blant annet bremseklosser, bremseskiver, kalipere, bremserør, bremsevæske, bremsekraftforsterker, to-krets bremsesystem, parkeringsbrems og bremsepedal. Vi kan sjekke hele bremsesystemet på bilen din og gjøre nødvendige utskiftinger.

02

Forstilling
 

Mange kjører med feil hjulstilling uten å vite det. Selv ved små avvik øker dekkslitasjen, drivstofforbruker går opp og kjøreegenskapene blir dårligere. Be om forstillingskontroll.

03

Støtdempere
 

Humpete og hard vintervei sliter ekstra på dempere. Er du usikker på hvorvidt dine dempere er defekt eller ei? Be ditt MECA verksted undersøke dette for deg.

04

Motorolje
 

Ny og fersk motorolje reduserer faren for motorhavari. Motoroljen har tre hovedfunksjoner; den smører, den kjøler og den leder varme bort fra bevegelige motordeler. Å bytte til fersk motorolje kan være en rimelig forsikring før planlegging av sommerens langtur! Husk, vi bruker alltid riktig olje til din bil.

05

Sommerdekk
Sjekk og mål alltid mønsterdybden når du legger om til sommerdekk. Kravet til minimumsdybde på sommerdekkene er 1,6 mm. Kontroller lufttrykket i alle dekkene - og husk at dette må sjekkes dersom bilen lastes full for langtur.
bottom of page